ZLATIBOR / VIŠEGRAD

POLAZAK : 07.10.2017. POVRATAK : 08.10.2017.

1. DAN : ( 07.10.2017 – subota ) DERVENTA – ZLATIBOR
Polazak sa dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim časovima. Putovanje do Zlatibora sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak na Zlatibor. Smještaj u privatne vile. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet na Mećavnik. Večera. Noćenje.

2. DAN : ( 08.10.2017 – nedelja ) ZLATIBOR –VIŠEGRAD – DERVENTA
Doručak. Napuštanje smještaja i polazak ka Višegradu. Obilazak Ćuprije i Andrićgrada, slobodno vrijeme. Polazak ka Derventi i dolazak u večernjim časovima.

CIJENA ARANŽMANA : 65KM

Aranžman obuhvata :
– Prevoz visokoturističkim autobusom
– Smještaj na Zlatiboru na bazi 1 PP.
– Boravišna taksa
– Pratilac grupe
– Organizaciju putovanja

Aranžman ne obuhvata :
– Fakultativni izlet : Mećavnik 10 €
– Individualne troškove
– Međunarodno putničko osiguranje (moguće kupiti u agenciji, 2KM dan)

Napomena :
Putnici su dužni da vode računa o važnosti svojih isprava i ličnih dokumenata. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju Srbije zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja carinskih propisa.
Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrijednim stvarima, prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 7 dana prije polaska na put ili do popune mjesta.
Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Agencije STP Derventa. Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju prije polaska na putovanje. Agencija smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja ili korekcije cijena, najkasnije 5 dana prije termina polaska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *