GRAC

13.10.2017

Program putovanja :

Polazak I dan: Prnjavor, Doboj, Derventa, Brod – Graz

Polazak za Austriju u 23:00h ( petak na subotu po noći ) iz Prnjavora i Doboja, u 00:00h sa autobuske stanice Derventa, iz Broda 00:30h. Noćna vožnja preko Hrvatske sa pauzama po potrebi. Dolazak u Seiersberg šoping centar u jutarnjim časovima. Slobodno vrijeme za kupovinu i individualne aktivnosti.

U popodnevnim časovima odlazak do centra grada, šetnja i upoznavanje grada uz pratnju vodiča. Polazak kući, u dogovoru sa grupom, predviđen najkasnije u 20:00h.

Povratak II dan: Grac – Brod, Derventa, Prnjavor, Doboj

Dolazak kući u jutarnjim časovima.

Korisne informacije: Uslov za povrat PDV-a (Tax Free ili Tax Refund) je da pojedinačni račun prelazi 75,01 € . Po završetku kupovine sve račune veće od 75.01 € ovjeriti u samoj prodavnici. Po izlasku iz Hrvatske ovjeriti zahtjev za povrat PDV-a na šalteru carine „DDV Tax Free“. Računi prijavljeni za povrat PDV-a a veći od 100,00 € podliježu carinjenju pa preporučujemo da svaki pojedinačni račun ne bude veći od 100,00 €.

CIJENA PO OSOBI : 40,00KM

CIJENA UKLJUČUJE :

  • prevoz visokoturističkim autobusom
  • organizacija putovanja,
  • usluga pratioca grupe

CIJENA NE UKLJUČUJE :

  • individualne troškove
  • međunarodno putničko osiguranje (2,00KM po osobi)

Napomena :

Putnici su dužni da vode računa o važnosti svojih isprava i ličnih dokumenata. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja carinskih propisa.
Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrijednim stvarima, prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 7 dana prije polaska na put ili do popune mjesta.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Agencije STP Derventa. Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju prije polaska na putovanje. Agencija smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja ili korekcije cijena, najkasnije 5 dana prije termina polaska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *