AMSTERDAM

4 dana avionom

Polazak: 26.10.2017.godine Povratak: 29.10.2017.godine

1. DAN (26.10.2017. – četvrtak) Beograd – Amsterdam
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04:40h. Polijetanje za Amsterdam u 06:40 sati (Let JU 360). Slijetanje na aerodrom u 09:10 časova. Nakon obavljenih carinskih formalnosti polazak na panoramsko razgledanje osnovnih znamenitosti grada. Amsterdam, najveći grad Holandije, je jedna od najposjećenijih evropskih metropola. Zbog ogromnog sistema kanala grad još nazivaju „sjevernom Venecijom“. Vožnja duž obala velikih kanala uređenih još prije tri stoljeća. Panoramsko razgledanje: Kraljevskog dvorca, Nove i Stare crkve, berze Birlage, glavne željezničke stanice, kapele Svetog Olafa i Čajna-tauna. Pored glavnih turističkih ulica i trgova, šetnja po kvartu sa starim kafanama, po najvećoj evropskoj pijaci cvijeća ili po dijelu grada u kom se obrađuje drago kamenje. Odlazak u hotel. Smještaj, slobodno vrijeme i noćenje.

2. DAN (27.10.2017. – petak) AMSTERDAM–VELIKA HOLANDSKA TURA-AMSTERDAM
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na cjelodnevni fakultativni izlet Velika holandska tura sa obilaskom tri velika grada: Roterdama, Ševeningena i Haga. Ova velika tura, omogućava razgledanje živopisnih provincija juga Holandije: Roterdama, najvećeg pristaništa Evrope, smještenog u ušću rijeka Rajna i Maas, Haga, prestonice zemlje, koji je ostao tradicionalno mjesto življenja kraljevske porodice i Ševeningena prepoznatljivog po Međunarodnom sudu pravde. Povratak u Amsterdam. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN (28.10.2017. – subota) AMSTERDAM – MINI HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativna posjeta tipičnom holandskom selu Zaanse Schans koji se nalazi na nekih 20-tak kilometara od Amsterdama, za neke muzej pod otvorenim nebom gdje se još uvijek živi i radi: posjeta radionici klompi, porcelana i radionici sira, tradicionalne vjetrenjače i posjeta ribarskom selu Volendam na obali jezera Ijselmer koje je nekada bilo Južno more. Povratak u Amsterdam u popodnevnim satima. Noćenje.

4. DAN (29.10.2017. – nedjelja) AMSTERDAM – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti kao što su posjete muzejima Rijsk i Van Gogh ili mogućnost fakultativnog izleta – vožnja brodom rijekom Amstel i kanalima Amsterdama. Transfer do aerodroma oko 18.00 h. Polijetanje aviona za Beograd u 20:45 h (Let JU 365). Slijetanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 23.00 sati.

CIJENA ARANŽMANA: 1099KM

U cijenu putovanja je uračunato:
prevoz avionom na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd;
aerodromske takse;
smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu ‘’Golden Tulip Amsterdam Riverside’’ 4* na bazi noćenje sa doručkom;
svi transferi navedeni u programu;
panoramsko razgledanje Amsterdama sa vodičem na srpskom jeziku;
usluge lokalnog vodiča tokom razgledanja;
usluge vodiča agencije tokom cijelog boravka;
troškovi organizacije i relizacije putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato:
fakultativni izleti: Velika holandska tura: 65€; mini holandska tura: 40€; krstarenje: 15€ – minimum za realizaciju 10 putnika;
doplata za jednokrevetnu sobu (na upit);
transfer do Beograda;
individualni troškovi;
usluge koje nisu naznačene u programu putovanja.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
•Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Važne napomene za putovanje:
● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana prije polaska na put ili do popune mjesta.
● Potrebno je najmanje 30 putnika za realizaciju putovanja.
● Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju posljednjeg dana boravka oko 09.00 sati.
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Za državljane Bosne i Hercegovine, koji posjeduju važeći biometrijski pasoš, nije potrebna viza za Holandiju. Putnici koji posjeduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbjede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posjete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmjene redosljeda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza, izmjene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmjeni cijenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana prije polaska na put.
● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa.
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrijednim stvarima, prtljagu. Happy travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencija Happy travel i STP Derventa. Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju prije polaska na putovanje. Agencije smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *HAPPY TRAVEL* Licenca Ministarstva trgovine i turizma 14-01-07-3-1608/15 od 05.06.2015. i Agencije „STP Derventa“Licenca Ministarstva trgovine i turizma14-01-07-3-1204/15 od 29.05.2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *