ADVENT U SEGEDINU

16.12.2017.

Segedin je treći najveći grad u Mađarskoj i centar regije. Bogate je istorije i tradicije, prepun znamenitih zdanja građenih u stilovima secesije, neo-baroka i eklektike.

Pravo vreme za kupovinu u Segedinu je Božićni vašar koji se tradicionalno održava svake godine i to je pravo vrijeme da probate tradicionalne specijalitete kao što su Langos (vrsta hleba), gulaš i naravno paprika (neku ljutu po preporuci) ili Kürtőskalács (kolač koji se najčeće jede u Mađarskoj i Rumuniji).

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak iz Dervente/Doboja u ranim jutarnjim časovima (tačno mjesto i vrijeme polaska biće poznati 2 dana pred putovanje). Vožnja kroz Srbiju, preko graničnog prelaza Horgoš, do Segedina. Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Razgledanje i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru. Individualni obilazak jednog od tržnih centara Arkad. Odlazak do hipermarketa  Auchan (bivša Cora). Polazak oko 19h. Dolazak kući u kasnim večernjim časovima.

CIJENA: 50KM

: 40KM djeca do 12 godina

ARANŽMAN OBUHVATA :

– Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenoj relaciji

– Usluge predstavnika agencije, organizacione troškove putovanja, pratilac grupe

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Individualni troškovi

– Međunarodno putničko osiguranje – moguće uplatiti u agenciji (2KM po osobi)

Napomena :

Putnici su dužni da vode računa o važnosti svojih isprava i ličnih dokumenata. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EUzbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja carinskih propisa.

Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrijednim stvarima, prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 7 dana prije polaska na put ili do popune mjesta.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Agencije Mozaik Primo Novi Sad i Agencije STP Derventa. Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju prije polaska na putovanje. Agencija smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.. Aranžman je rađen na bazi od minimum 60 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja ili korekcije cijena, najkasnije 5 dana prije termina polaska

ZA REKLAMACIJU Slavica Ćumurović, 00381/216616764, mozaikprimo@mts.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *