ADVENT U BEČU

16.12.2017.

 Beč je jedan od najljepše okićenih gradova za božićne i novogodišnje praznike. Božićni vašar u Beču je najljepši i najbolji vašar te vrste u Evropi. Na većini trgova postavljaju se drvene kućice u kojima se prodaju mnogobrojni ukrasi, suveniri, poslastice, kao i punč i kuvano vino koji su glavni sastavni deo božićnih vašara. Božićne i novogodišnje praznike karakterišu i velika sniženja i rasprodaje koji će obradovati sve ljubitelje shopping-a.

 PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak sa dogovorenog mesta u kasnim večernjim satima. Vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Planiran dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku sledi obilazak grada (Ring, Trg Marije Terezije, Hofburg, Parlament, Katedrala Sv. Stefana, ulica Graben…). Nakon obilaska sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u dvorac Šenbrun (metroom u pratnji vodiča). Sastanak putnika oko 20:00 sati i polazak za Doboj/Derventu , gde se stiže u ranim jutarnjim satima narednog dana.

CIJENA:  50KM odrasli

 40KM djeca do 12 godina

 ARANŽMAN OBUHVATA :

– prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenoj relaciji

– usluge predstavnika agencije, organizacione troškove putovanja, pratilac grupe

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– fakultativne izlete: Šenbrun (Imperial tura) – 25€ (minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta je 30);

– individualne troškove

– međunarodno putničko osiguranje – moguće uplatiti u agenciji (2KM po osobi)

Napomena :

Putnici su dužni da vode računa o važnosti svojih isprava i ličnih dokumenata. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EUzbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja carinskih propisa.

Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrijednim stvarima, prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 7 dana prije polaska na put ili do popune mjesta.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Agencije Mozaik Primo Novi Sad i Agencije STP Derventa. Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju prije polaska na putovanje. Agencija smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.. Aranžman je rađen na bazi od minimum 60 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja ili korekcije cijena, najkasnije 5 dana prije termina polaska

ZA REKLAMACIJU Slavica Ćumurović, 00381/216616764, mozaikprimo@mts.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *